WE CARE

ONZE SOLUTIONS

BOXZED

Computer & phone products

EEN OPLOSSING VOOR ELK HARDWAREPROBLEEM 

Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT-partner die u kan voorzien in al uw noden? Bij Boxzed kan u terecht voor a I ler-hande hardware van verschillende A-merken. Boxzed is onder meer Acer Gold Partner, HP Business Partner en lid van het Microsoft Partner Network. Wij kunnen u optimaal informeren en assisteren in de keuze van uw ICT apparatuur. 

MAATWERK, ONZE STERKTE

Computers zijn een essentieel onderdeel van uw dagelijkse workflow. Je gebruikt ze voor zakelijke maar ook prive-toe-passingen. Het is dan ook belangrijk dat u een toestel koopt dat voldoet aan al uw eisen waarmee u met gemak uw zaken kan doen. Met onze Business Pro Line, Gaming Line en Home Line vindt u telkens een toestel op mat! 

SMARTPHONES EN TABLETS 

Als aanvulling is een smartphone of tablet een belangrijk instrument in een professionele omgeving. Naast bellen en sms'en kan je met een smartphone op het internet, vind je eenvoudig je weg via de ingebouwde navigatie-app, of speel je een game. Onze telefoons zijn simlockvrij en je kan ze dus met alle providers gebruiken.

Back-up mogelijkheden

DATAVERLIES, TE VOORKOMEN! 

In gevallen van dataverlies geldt het motto: 'beter voorkomen dan genezen'. Het is enorm belangrijk dat uw onderneming gebruik maakt van een goed back-up systeem. Wees er zeker van dat uw belangrijkste documenten, uw boekhouding of klantengegevens veilig staan! 

ONZE DIENSTEN 

Bij Boxzed gaan we voor maatwerk, er bestaat namelijk een beste manier voor elke situatie. Laat u informeren door onze IT-professionals! Hieronder vindt u enkele voorbeelden van oplossingen die wij u kunnen aanbieden.

 • CLOUD is de nieuwste techniek om uw dataopslag via het internet op een beveiligde server te plaatsen. Op die manier kan u 24/7 aan uw gegevens en bent u zeker dat uw gegevens veilig zijn. 
 • DISK2DISK is de meest gekende manier van back-up. Via een externe harde schijf laten wij uw computer automatisch zijn gegevens backupen op een tweede of derde lokale harde schijf. 
 • NAS of Network Attached Storage is een opslagmedium dat vanaf elke computer in een netwerk kan worden aangesproken. 

Camerabeveiliging

CAMERABEVEILIGING DRAADLOOS OF BEKABELD, AAN U DE KEUZE

Videocamera's schrikken of en leggen bewijsmateriaal vast. Ze beschermen en bewaken uw medewerkers, gebouwen, voorraden en klanten. U kunt op ons rekenen voor de installatie, ondersteuning, bewaking en integratie van op maat ontworpen oplossingen voor doeltreffende videobewaking.

Afhankelijk van het type systeem dat u wenst, gerelateerd aan de grootte van uw site en de complexiteit van uw behoeften, omvat een camera-installatie ben tot enkele tientallen vaste camera's of domes. Hiermee kan u een specifieke oppervlakte of meerdere grote oppervlakten controleren, met meerdere opties van bewegingsdetectie en programmatie. 

Dieven of inbrekers afschrikken is de voornaamste functie van videocamera's. Mocht er zich toch een incident voordoen, kunnen de videocamera's helpen bij de identificatie van de inbrekers. 

24/7 BEREIKBAAR VIA SMARTPHONE, MAIL OF COMPUTER 

Via de bijhorende smartphone-app kan u overal en altijd op de hoogte blijven van uw beveiliging. Onze app verwittigt u wanneer bijvoorbeeld beweging wordt gedetecteerd via de motion detection optie. 

Hardware service & components

DOELGERICHTE OPLOSSINGEN 

Boxzed is het adres voor upgrades, advies, reparaties en onderhoud van uw computers, netwerk en hardware. Wij voorzien u van helder advies en kunnen praktisch ieder probleem voor u oplossen. Dit kan zowel bij ons in ben van onze servicelocaties als bij ter plaatse u op kantoor of in uw bedrijf.

U kan bij Boxzed terecht voor deskundigheid, oprecht advies, heldere taal en doelgerichte oplossingen.

Boxzed is totaalleverancier van diensten en producten die voorzien in uw automatiseringsbehoeften. Het aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties met vragen over hardware, software en communicatieoplossingen. 

U kan rekenen op een proactieve instelling met advies in een begrijpelijke taal.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING 

Wij onderhouden en repareren toestellen van die merken. Uitbreiden of vervangen van uw computerhardware kan ervoor zorgen dat u sneller, efficiënter en veiliger werkt. 

Online security

BOXZED ANTIVIRUS, TOTAL PROTECTION

Gebruik maken van een antivirusprogramma is noodzakelijk om uw computersystemen te beschermen tegen schadelijke computervirussen. Het BOXZED Antivirusprogramma analyseert alle bestanden op uw computer en gaat op zoek naar virussen die overeenkomen met definities uit een lust van bekende virussen. Daarnaast identificeert het programma verdacht gedrag door eender welk computerprogramma, wat op een besmetting kan wijzen. 

Het BOXZED Antivirus Total Protection pakket is op een dusdanige manier samengesteld dat het computersysteem binnen uw bedrijf beschermt is tegen virusaanvallen, maar ook verlies van bestanden tegen te gaan en te re-cupereren. Daarnaast kan u als professionele klant rekenen op ondersteuning door onze online security experts. 

HET PAKKET 

 • Wij installeren het meest efficiënte antivirusprogramma op uw computersysteem. 
 • Wij leveren standaard carry-in, of optioneel onsite ondersteuning.
 • Optioneel kan u kiezen om uw gegevens in de cloud (Dropbox, ...) op te slaan, voorzien van rollback-functie, zodat u steeds uw oude bestanden kan terughalen. 

VOIP Telefonie

UW ZAKELIJKE TELEFONIE, MAAR DAN MODERN EN VOLLEDIG OP MAAT . 

Voice over IP of VoIP is alles wat uw telefooncentrale kan, maar dan makkelijker en veel eenvoudiger. ' Boxzed werkt hiervoor samen met de beste internetprovider in België, Telenet.

Via het internet bellen en alles op maat gemaakt naar uw behoeften, dat is de professionele oplossing FreePhone Business. Geen ingewikkelde centrales meer. Alles in de cloud. Niet alleen hoeft u geen ingewikkelde apparatuur meer te onderhouden, maar u kunt met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder in te boeten op functionaliteit. 

VOORDELEN 

 • Verhoog uw imago naar klanten en leveranciers met een welkomstbericht. 
 • Alle functionaliteiten van een telefooncentrale: keuzemenu, oproepen doorschakelen, 
 • Een leverancier, ben factuur voor telefonie en internet. 
 • Transparant: u betaalt een vaste bijdrage per werknemer en geen dure investering in een telefooncentrale.
 • Geen upgrades meer nodig, uw nieuwe telefonieoplossing is steeds up-to-date. 
 • Geen bijkomende telefoonlijnen meer nodig. 
 • Eenvoudig beheren in een gebruiksvriendelijk webportaal en met een smartphone-app. 

Netwerkoplossingen

DRAADLOOS? BEDRAAD? BOXZED WEET RAAD! 

Indien je als bedrijf een volledig nieuw netwerk wenst op te zetten of een bestaand netwerk veil laten analyseren of aanpassen, dan kan je bij ons terecht. Onze specialisten beschikken over de nodige know-how en certificering om u pasklare totaaloplossingen aan te bieden. Het is zeer belangrijk om als bedrijf een correct en goed functionerend netwerk te hebben om uitbreidingen in de toekomst overzichtelijk en makkelijk te houden. Ook de in-terne snelheid, als de snelheid naar buiten is hierbij erg belangrijk. 

In een digitaal tijdperk wordt alles steeds meer en meer moblel. Werken in de cloud of werken via smartphones, tablets en lap-tops wordt dagelijkse koek. Met een betrouwbaar draadloos internet kunt u zonder zorgen digitaal. werken! 

De bekabeling van uw netwerk vormt de basis van uw volledige IT-infrastructuur.. Zonder een betrouwbaar en beheersbaar netwerk kan uw IT-investering niet functioneren. Servers, PC's en printers en alle communicatie steunt ook volledig op uw bekabeling. Samen met onze specialisten zorgen wij voor professioneel. netwerk. 

E-marketing

MARKETING: MEER DAN EEN ADVERTENTIE 

Marketing is meer dan reclame maken alleen. De basis van een goede marketingcampagne is nadenken over de USP, het bepalen van je doelgroep en hoe je het best communiceert. Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid, zelfs wanneer je een actieve promotie voert. Wij helpen je mee nadenken over je communicatieboodschap en de noodzakelijke bedrijfsmatige aspecten die een hogere Return On Investement opleveren. 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

Vertel je verhaal aan je doelgroep, raak de juist snaar, win fans en maak er ook klanten van! Via de juiste content, clicks, likes en shares maken we van uw sociale media een Lead-generating machine! 

E-mailmarketing

E-MAILS VERSTUREN WERKT NOG STEEDS!  

Toch als je het goed uitvoert. Boxzed helpt u met het bepalen van de juiste strategie voor uw campagne. We doen een doelgroepbepaling en sturen onze mails uit naar de prospecten die relevant zijn voor jouw zaak! Een gegarandeerde hoge Return On Investment. 


Printoplossingen

PRINTERVERKOOP & -ONDERHOUD

Printers worden in het bedrijfsleven veel gebruikt en moeten dan ook goed functioneren. Printers zijn vaak onder-hevig aan storingen en veroorzaken vaak irritaties. Ook komt het regelmatig voor dat printers of onderdelen van een printer kapot gaan. Boxzed helpt u graag met service, onderhoud en printer reparatie. Voor de aanschaf van nieuwe printers kunt u natuurlijk terecht bij de Boxzed Kantoorspecialisten. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en bieden passende oplossingen voor de toekomst. 

ERGONOMIE

ERGOTRON EN BOXZED, UW 'GO TO' PARTNERS VOOR ERGONOMIE 

Ergonomie is het aanpassen van de omgeving aan de mens. Dit kan een product, ruimte of werkplek zijn. Ergonomie zit vervat in ons dagelijks Leven, maar is vooral gekend in professionele situaties. Het is immers afgeleid van de Griekse woorden 'ergon' (werk) en 'nomos' (wet) en moet ervoor zorgen dat de veiligheid en gezondheid van de werknemers verzekerd wordt. Bij het ontwerpen speelt vooral gebruiksvriendelijkheid en comfort een rol. 

Boxzed werkt hiervoor samen met Ergotron, reeds 25 jaar leverancier van gebruiksvriendelijke producten voor de ergonomische inrichting van de beeldschermwerkplek. Ergotron's productaanbod van digitale display bevestigingsproducten omvat bureau-, wand en mobiele bevestigingssystemen, monitor stands en vertical lifts. Met de introductie van de gepatenteerde CF-technologie, kan de gebruiker al met slechts een minimale inspanning de producten in hoogte of diepte verstellen. Elk Ergotron product is ontworpen om het kijkgenot te vergroten, stress te verminderen en de productiviteit te verhogen in de huidige professionele danwel huiselijke omgeving. 

Digital Signage

VERHOOG UW OMZET DOOR UW KLANTEN OP EEN INTERACTIEVE MANIER TE BENADEREN 

De klantenbeleving wordt steeds belangrijker in een tijd waarin de consument zich steeds vaker heeft georiënteerd op het internet en precies weet wat hij wil. Door een unieke klantenervaring te bieden kunt u het onderscheid maken en de consument verleiden om de aankoop bij u te doen. 

Met interactieve Digital Signage kunt u de consument een unieke (persoonlijke) ervaring geven waarbij u met opvallende content in etalages de consument kan verleiden uw winkel te bezoeken.

Eénmaal in uw winkel kunt u interactief met uw klanten communiceren waarbij naast touchscreen, ook interactie met mobiele telefoons of tablets mogelijk is en u naast het verkoopsstimulerende effect ook een schat aan informatie verkrijgt.

Websites en Webshops

WEBSITES & WEBSHOPS 

Een website is deel van jou online identiteit. Geef je online karakter vorm met een leuke huisstijl die je kan doortrekken in je fysieke winkel. Ontdek de opportuniteit door 24 uur per dag een aanspreekpunt te hebben.

SEO (ZOEKMACHINE) & SEA

Hoe vaak neemt u een kijkje op de tweede pagina van Google wanneer u iets zoekt? Bijna nooit! ledereen verwacht een topresultaat bovenaan de Google pagina.Tijd om uw bedrijf op die plaats te zetten!  
Contacteer ons nu!

Office 365

U gebruikt binnen uw bedrijf hoogstwaarschijnlijk nog de klassieke manier van mailen. Via een eigen interne mailserver of gehoste pop3 of imap server zoals telenet of skynet. Met een exchange client hebt u sowieso een eigen e-mail domeinnaam waarmee u professioneler overkomt naar uw klanten. 

Met een Exchange Online kan u niet enkel makkelijk op uw desktop uw mails en agenda bekijken maar ook op uw tablet of smartphone. Overal en altijd hebt u uw concepten, verzonden items, inbox en contacten ter beschikking. Boxzed IT biedt uw onderneming een betrouwbare en veilige oplossing die alle functionaliteiten omvat, zonder hoge onderhoudskost of veiligheidsrisico. 

Via een exchange online zal u uw emailverkeer een boost geven die zal zorgen voor een hogere efficiëntie en een verhoogde productiviteit.